Primul caz al Spitalului Judeţean Suceava care s-a vindecat de coronavirus: ”Am gândit mereu pozitiv”

Primul caz al Spitalului Judeţean Suceava care s-a vindecat de coronavirus: ”Am gândit mereu pozitiv” © monitorulsv.ro

Este oficial! Olguţa Sturdza este primul pacient al Spitalului Judeţean Suceava care s-a vindecat de noul coronavirus! 

Noul coronavirus a reușit să distrugă Suceava, județul devenind principalul focar din România. Bilanțul negru al deceselor crește de la o zi la alta, iar medicii nu mai fac față numărului mare de persoane infectate. Ei bine, cu toate că suntem panicați, o veste bună reușește să aducă speranța în sufletele românilor!

”Am vrut să mă vindec, am gândit mereu pozitiv”

Este vorba despre primul caz al Spitalului Judeţean Suceava care s-a vindecat de COVID-19. Olguţa Sturdza, medic infecţionist, a reușit să câștige lupta cu virusul ucigaș din China. S-a îmbolnăvit la jumătatea lunii martie. În urma testelor, rezultatul a fost pozitiv.

Femeia susține că în primele zile a fost greu, însă pe parcurs semnele bune au început să apară. Cu multă voință, răbdare și optimism, Olguţa este un exemplu demn de urmat

„În primele zile a fost mai greu, dar după 5-7 zile de tratament încep să se vadă îmbunătăţirile. Am vrut să mă vindec, am gândit mereu pozitiv şi îndemn pacienţii să facă la fel”, a declarat Olguţa Sturdza pentru monitorulsv.ro.

De asemenea, medicul susține că pe toată perioada carantinei a ținut legătura cu colegii și a încercat să ajute de la distanță. Joi, 2 aprilie, Olguţa Sturdza s-a întors la muncă, în linia întâi

„Am fost foarte mâhnită când am văzut că erau pacienţi foarte mulţi, iar colegii rămaşi nu mai făceau faţă. Am păstrat permanent legătura telefonic cu colegii mei şi am încercat să ajut cât de mult am putut”, a completat ea. 

Medicul infecţionist este de părere că Spitalul Judeţean Suceava va reuși să treacă peste acest hop și că toate lucrurile vor reveni la normal cât de curând. 

„Spitalul Suceava este unul de elită, foarte bine dotat și cu personal medical competent, cu foarte buni profesioniști. Sunt optimistă, cred că ne vom redresa și vom fi din nou fruntea. A fost o perioadă nefericită, dar avem resurse să revenim și să ne luptăm cu boala, să avem tot mai mulți pacienți vindecați.”, a mai spus Olguța. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro