Proxeneți români, arestați în Italia. Cum acționau interlopii pentru a obliga femeile să se prostitueze

Proxeneți români, arestați în Italia. Cum acționau interlopii pentru a obliga femeile să se prostitueze © observator.tv

Mai mulți proxeneți români au fost arestați în Italia, fiind acuzați de trafic de carne vie. Aceștia formau un grup care acționa mai ales în zona Siciliei și aveau reguli foarte stricte în privința modului de operare.

Acțiunea polițiștilor italieni s-a numit Rege manex și a fost demarată în urmă cu mai bine de o săptămână. În urmă cu puțin timp cei trei, doi bărbați și o femeie, au ajuns după gratii. Pardaian Neoiță, în vârstă de 46 de ani, stabilit la Canicatti, se presupune că este liderul grupării și le dădea ordine celorlați proxeneți. Și Ionela Bichineț, în vârstă de 30 de ani, care stătea în Capo, dar și un cetățean italian, pe nume Vincenzo Mangiavilliano, în vârstă de 62 de ani, este acuzat că a făcut trafic de carne vie.

Cei trei acționau destul de ingenios. Astfel, convingeau femei românce că se vor angaja ca îngrijitoare de bătrâni, dar în schimb le obligau să întrețină relații sexuale cu diverși indivizi, în schimbul unor sume de bani. Cei trei au contestat mandatele de arest preventiv, dar judecătorii au respins și au decis ca cei trei să rămână încarcerați, scrie Associazione Soldo.

Se întâmplă și la noi

Recent, un individ din Deva a fost reținut de polițiștii români, fiind acuzat că a răpit mai multe fete minore și le-a păcălit să se prostitueze. Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost acuzat că obliga fete minore să se prostitueze în schimbul unor alimente, dar și țigări și haine. Acesta a fost condamnat la șapte ani și opt luni de închisoare pentru faptele sale. 


facebook whatsapp twitter pinterest