Raed Arafat, semnal de alarmă pentru români în plină stare de alertă: ”Am ajuns în momentul în care ne batem joc de ce s-a făcut”

Raed Arafat, semnal de alarmă pentru români în plină stare de alertă: ”Am ajuns în momentul în care ne batem joc de ce s-a făcut” © arhivă

O dată cu starea de alertă, românii au început să o ia razna și să uite de măsurile impuse în contextul pandemiei, dar mai ales, de cât de gravă a fost situația la noi în țară! Raed Arafat a făcut declarații în legătură cu ceea ce se întâmplă în momentul de față în România! 

Imediat cum s-a ridicat starea de urgență, românii au uitat complet de virusul ucigaș care ne-a ținut izolați în case timp de două luni. În acest context, secretarul de stat, Raed Arafat, a declarat că unii iau la ”mișto” toată situația creată de pandemie, ba chiar se arată dezinteresați de acest lucru.

Șeful DSU este de părere că majoritatea oamenilor își bat joc de toate eforturile pe care statul român le-a făcut timp de două luni. 

"Dacă aveam situaţia pe care a avut-o Italia am fi îndrăznit o secundă să spunem că se exagerează? Dacă în România totuşi am evitat o situaţie care este dramatică, acum am ajuns în momentul care ne batem joc de ce s-a făcut.Dacă ar veni un val nou şi să înceapă să crească numărul cazurilor cred că nouă, ca autorităţi, ne va fi mult mai greu să gestionăm situaţia”, a declarat Raed Arafat, potrivit antena3.ro.

În plus, secretarul de stat a povestit că a fost apelat de mai mulți oameni, pe motiv că aceștia nu sunt de acord să li se ia temperatura în supermarket-uri sau diferite spații comerciale. 

"Nu e normal ca dacă persoana are febră să nu intre şi să meargă, mai bine, să se consulte la un medic?”, a adăugat el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro