Raed Arafat, vestea pe care o așteaptă toți românii. Cum se vindecă, de fapt, coronavirusul

Raed Arafat, vestea pe care o așteaptă toți românii. Cum se vindecă, de fapt, coronavirusul © Pixabay / Hepta

Subiectul acestor zile în România este coronavirusul. Foarte mulți români s-au panicat, chiar înainte de a fi anunțat primul caz în țara noastră. Astfel, în acest context, Raed Arafat a ținut să facă un anunț extrem de important, pentru a liniști poporul.

Raed Arafat a explicat că, așa cum se știe, momentan, nu există un tratament specific prin care coronavirusul să poată fi vindecat, asta pentru că el se elimină singur, prin sistemul imunitar. Astfel, ceea ce toată lumea trebuie să facă este să-și ajute sistemul imunitar prin consumarea alimentelor bogate în vitamine.

De asemenea, Raed Arafat a explicat că medicii intervin cu tratament doar atunci când este vorba de cazuri cu adevărat complicate, la persoane care suferă de pneumonie.

”S-a spus clar că un tratament specific acestui virus, care să îl elimine, nu există la acest moment. Există tratamente doar pentru cei în formă medie și formă gravă, care au pneumonii, dar nu tratamente care sunt îndreptate către coronavirus, care să elimine virusul. El se elimină singur, prin sistemul imunitar. E ca o gripă. Se autovindecă. Nu trebuie să administrăm un tratament ca o astfel de boală să se vindece”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

Trei cazuri de coronavirus în România, o persoană vindecată

Miercuri și vineri au fost confirmate primele cazuri de coronavirus în România. Un tânăr de 25 de ani din Gorj a fost primul testat pozitiv, urmând ca apoi testele să confirme existența virusului și la o femeie din Timiș, dar și la un bărbat din Maramureș. De asemenea, autoritățile au precizat că tânărul din Gorj, primul român infectat cu coronavirus, s-a vindecat complet.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro