Răsturnare de situaţie în cazul tragediei de la Chitila! 7 poliţişti sunt suspecţi de complicitate, după ce Robert şi-a ucis fără milă soţia

Răsturnare de situaţie în cazul tragediei de la Chitila! 7 poliţişti sunt suspecţi de complicitate, după ce Robert şi-a ucis fără milă soţia © arhivă

Detalii noi ies la iveală în cazul crimei de la Chitila, după ce Robert şi-a omorât soţia fără milă! Oamenii legii au găsit 7 poliţişti suspecţi, trei dintre ei transformându-se în obiectul cercetărilor într-un dosar penal.

A trecut o săptămână de când tânăra din Chitila a fost ucisă de către soţui ei, în urma unui confilct. Femeia avea ordin de protecţie împotriva bărbatului din data de 18 decembrie 2019.

Autorităţile s-au sesizat imediat şi au ajuns la faţa locului, acolo unde au găsit-o pe femeie moartă. Soţul, Robert "Austriacu" a încercat apoi să se sinucidă, însă lucrurile nu au mers conform planului.

IPJ Ilfov a transmis astăzi un comunicat, potrivut căruia 7 poliţişti ar fi suspecţi în crima de la Chitila. 

"Având în vedere interesul prezentat de mass-media, referitor la rezultatul verificărilor efectuate de către structura Control Intern în cazul infracțiunii de omor calificat din data de 07.02.2020, în orașul Chitila, IPJ Ilfov este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate, structura Control  Intern a declanșat procedura  cercetarii prealabile față de șapte polițiști din orașul Chitila. Totodată, trei polițiști dintre aceștia fac obiectul cercetărilor într-un dosar penal, constituit  ca urmare a acestor verificări", au transmis reprezentanţii IPJ Ilfov.

Oamenii legii nu au specificat exact motivele pentru care cei şapte sunt suspecţi, însă cercetările continuă în cazul poliţiştilor.

Criminalul şi-a cerut iertare în clipa în care a fost scos din sediul Poliţiei, în văzul tuturor. De asemenea, şi-a cerut scuze în faţa lui Dumnezei pentru gestul necugetat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro