Dezvăluiri-șoc la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Designerul, dus cu forța la mare?

Dezvăluiri-șoc la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Designerul, dus cu forța la mare? © captura video

În semn de admiraţie şi respect pentru creaţiile lui Răzvan Ciobanu, dar şi pentru relaţia lor de prietenie, amicul lui Răzvan a venit la mormânt îmbrăcat chiar în pantalonii creaţia de Răzvan. Pantaloni care au fost purtaţi de foarte multe ori de regretatul designer şi pe care el îi făcuse cadou prietenului său.

Amicul lui Răzvan Ciobanu a declarat că designerul i-ar fi spus că urma să plece la munte, nicidecum la mare, la festivalul de muzică. 

"Mi-a spus că m-au luat aștia la mare. N-am vrut să vin. Ultima dată l-am văzut în duminca de Paşti în jurul orei 6-7 dimineaţa. Întâmplător ne-am întâlnit cu el sâmbătă seara în jurul orei 7, undeva prin Titan, era acolo cu nişte prieteni, ne-am oprit, am stat puţin de vorbă, chiar noi l-am întrebat dacă merge la mare, el a spus că nu, că urmează să plece la munte cu nişte prieteni. Dar, duminică dimineaţa când l-am văzut sus la mare, la festivalul din Mamaia, chiar a venit la spatele meu. M-am speriat de el, văzându-l acolo şi l-am ,,Ce cauţi aici, ai zis că mergi la munte?" Şi pot să reproduc cum mi-a zis el: "Ei, m-au luat ăştia la mare că eu nu voiam să vin, şi vreau să plec cât mai repede acasă. El era deja acolo.

Mi se părea foarte fresh, foarte normal. În dimineaţa de Paşti, în jurul orei 7 dimineaţa şi l-am tot văzut că cobora şi urca la VIP şi era ok. Când trece îmi zicea: "Ce faci, mă?" "Bine, bine, fripturică." Că aşa îmi spunea el mie, fripturică. "Bine că eşti ok. Ai grijă de tine. Vorbim"

Chiar a murit în accident de maşină. Am rămas şi mai surprins. Din câte ştiu eu, nu conducea Răzvan. Cum să moară în accident de maşină?!", a declarat prietenul lui Răzvan Ciobanu, la Acces Direct. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro