Reacţia IPJ Constanţa în cazul lui Iulian. Ce urma să se întâmple în locul în care băieţelul a fost găsit mort

Reacţia IPJ Constanţa în cazul lui Iulian. Ce urma să se întâmple în locul în care băieţelul a fost găsit mort © arhivă

Iulian Alexandru Biţică a fost găsit mort vineri dimineaţă, într-un bazin de colectare a dejecţiilor animalelor. IPJ Constanţa a oferit o primă reacţie în acest caz, după aflarea cumplitei veşti.

Vineri, după ce trupul neînsufleţit al băieţelului de 8 ani a fost găsit de doi paznici, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a transmis că intervenţiile autorităţilor nu fuseseră sistate. Astăzi, la bazinul de colectare a dejecţiilor animale în care a fost găsit fără suflare, urma să se acţioneze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a iazului. 

"Menţionăm faptul că cercetările şi căutările în acest bazin nu au fost sistate până acum. În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului şi în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsufleţit. În cursul zilei de astăzi (vineri - n.r.) urma să se acţioneze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului", a precizat IPJ Constanţa, potrivit Agerpres.

De asemenea, reprezentanţii IPJ Constanţa au specificat că trupul neînsufleţit al lui Iulian Alexandru Biţică plutea deasupra apei, fiind vizibilă doar o parte a copilului. Doi paznici au văzut cadavrul, la şase zile de la dispariţie. 

Trupul copilului de 8 ani a fost transportat la morga Spitalului Municipal Mangalia pentru efectuarea necropsiei. Astfel, va fi stabilită cu exactitate cauza decesului. 

Vă reamintim că Iulian Alexandru Biţică a fost găsit mort vineri, 8 noiembrie, la şase zile de la dispariţie. Ultima dată, pe 2 noiembrie, micuţul fusese văzut în curtea casei, jucându-se. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro