Reacția șocantă a Bisericii Ortodoxe din Moldova despre vaccinarea anti-COVID-19. Document oficial: ”Pericol de microcipare a corpului uman”

+12 click pentru
galerie

Reacția șocantă a Bisericii Ortodoxe din Moldova despre vaccinarea anti-COVID-19 © Arhiva

Biserica Ortodoxă Moldova, ce aparține de Rusia, a avut o reacție șocantă legată de vaccinarea anti-COVID-19. Oamenii bisericii declară vaccinarea un pericol de microcipare a organismului uman. 

Printr-o scirsoare adresată autortităților, reprezentanții  Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova au impus câteva condiții pentru o eventuală vaccinare anti-COVID-19, susținând faptul că aceasta ar fi o cale mai simplă prin care oamenii ar putea fi controlați prin tehnologia 5G, după ce oamenilor li s-ar introduce în organism microcipuri. 

”Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populaţiei, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacţionează la undele transmise de tehnologia 5G şi permit sistemului să îl controleze pe om de la distanţă”, se arată în documentul semnat de reprezentaţii Bisericii, conform stiripesurse.ro.

În aceeași scrisoare, Sinodul bisericii propune preşedintelui Republicii Moldova, dezbateri din Parlamentul României în legătură cu vaccinarea anti-COVID-19, susținând faptul că în Suedia această practică nu este obligatorie. 

”În acest context de idei, este obligatoriu de a enunţa şi ideea că vaccinarea reprezintă şi un  pericol de microcipare sau introducere în organismul uman a altor dispozitive străine lui. Opinia publică din multe state europene, protestează contra obligativităţii vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist doreşte să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G.  În Parlamentul Italiei a fost formulat de către o deputată în mod oficial cererea de arestare a infractorului internaţional Bill Gates, care este acuzat de faptul că este un criminal împotriva umanităţii, că a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India, că susţine ideea de genocid pentru reducerea populaţiei planetei”, susține conducerea Bisericii Ortodoxe din Moldova.

În acest context, Sinodul de la Chişinău propune câteva condiții pentru ca vaccinarea anti-COVID-19 să fie posibilă. 

- Vaccinarea populaţiei (anti-COVID-19, etc), precum şi orice intervenţie medicală să fie efectuată pe principii benevole, doar cu consimţământul şi informarea corectă a pacientului (inclusiv şi transparenţa componenţei vaccinului şi a posibilelor efecte adverse), cu respectarea prevederilor Convenţiei pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane în ceea ce priveşte aplicaţiile biologiei şi ale medicinei, de altfel, ratificată de către Republica Moldova.

- Asigurarea tuturor drepturilor fundamentale ale oamenilor care ar refuza vaccinarea  obligatorie, exceptând eventualele discriminări şisau restricţionări.

- Asigurarea dreptului omului de a nu i se introduce/implanta orice dispozitiv/cip străin corpului uman, luând în consideraţie informaţia prezentată de către oamenii de ştiinţă despre pericolul acestora, precum şi îngrijorarea întemeiată pe baza Apocalipsei Sfântului Ioan Teologul şi a proorociilor Sfinţilor Părinţi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro