Ce a făcut în această dimineaţă soţia poliţistului ucis în Timiş, la o zi după ce criminalul lui Cristian Amariei s-a sinucis

Ce a făcut în această dimineaţă soţia poliţistului ucis în Timiş, la o zi după ce criminalul lui Cristian Amariei s-a sinucis © Foto: Facebook

La o zi după ce Ionel Lepa, bărbatul care l-a împuşcat pe Cristian Amariei pe 2 iunie, s-a sinucis, soţia poliţistului a avut o reacţie cutremurătoare pe reţelele sociale.

Luci Amariei nu a scris şi nici nu a comentat nimic cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a omorât soţul, ci toată atenţia sa s-a îndreptat spre tatăl copiilor ei, care acum o priveşte din Cer.

Luci Amariei a distrubuit pe Facebook, încă de la prima oră a dimineţii, un videoclip postat de Ministrul de Interne, în care erau prezentate mai multe imagini cutremurătoare din ziua în care Cristian Amariei a fost condus pe ultimul drum. Luci Amariei se gândeşte neîncetat la cel care i-a fost soţ şi îi cinsteşte amintirea cum ştie ea mai bine.

"Astăzi și cerul a plâns la Recaș! Drum lin, în sus spre stele, camarade. Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază", este mesajul transmis de Ministerul de Interne pe Facebook şi distribuit de soţia poliţistului Cristian Amariei ucis în misiune.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro