Cum au reacţionat prietenii lui Adrian, după ce tânărul şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook. "Trebuia să pleci, dar să nu faci asta"

Cum au reacţionat prietenii lui Adrian, după ce tânărul şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook. "Trebuia să pleci, dar să nu faci asta" © Foto: Facebook

Tânărul care s-a autoincendiat în Medgidia se numeşte Adrian. Acesta a făut un live pe Facebook în care le-a dat de înţeles prietenilor virtuali că urmează să facă un gest teribil.

Adrian a vrut să-şi pună capăt zilelor

Dezamăgit de comportamentul tatălui său cu privire la felul în care s-a comportat în ultimii ani cu el, Adrian a spus în filmuleţul de pe reţelele sociale că nu mai poate rezista şi că tatăl său l-a distrus psihic. La puţin timp după filmare, Adrian s-a autoincediat în propria maşină. El a fost găsit în viaţă, dar în stare gravă şi a fost transportat la Spitalul din Constanţa.

Prietenii l-au sfătuit să plece de lângă părinţi

Prietenii virtuali ai lui Adrian au reacţionat imediat şi au înceract să-l facă să înţeleagă că există o soluţie pentru problema lui. Prietenii i-au spus că cel mai bine pentru el ar fi să se mute în altă parte şi să nu mai stea cu părinţii, pentru a scăpa de criticile care i se aduc. Orice sfat a venit, însă, prea târziu pentru că tânărul nu a mai putut fi întors din drum.

"Puteai pur și simplu să îl îndepărtezi din viața ta și îți vedeai în continuare de visul tău! Din păcate sunt mult părinți, care descurajează și își jignesc copiii , dar asta nu înseamnă că trebuie să îți închei socotelile cu viață. Ganditi-vă că traumele copilăriei au efect când devii adult. Singurul lucru pe care trebuia făcut de mamă era să-l ducă de mic la psiholog și ea să rupă această căsnicie toxică pentru copilul ei, Am ascultat cu lacrimi în ochi înregistrarea, nu te cunosc și totuși mi se pare prea dureros și ce ai zis și gestul la care ai recurs! Trebuia să pleci, oriunde...cu chirie, la un prieten, oriunde, dar nu trebuia să faci asta", sunt câteva dintre mesajele transmise de prietenii tânărului.

Mărturia terifiantă a unui martor

Un bărbat care a trecut prin zonă în momentul tragediei a povestit pe reţelele sociale că înainte de a se urca în maşină şi de a o autoincendia, tânărul şi-a lăsat lângă autovehicul o parte din bunuri. Martorul a adăugat că băiatul era în viaţă în momentul în care a ajuns la el şi singurul lucru pe care i l-a spus a fost acela de a-i cere apă.

"M-am dus să văd victima, era arsă complet. conştientă, dar abia putea pronunţa cuvântul apă", a scris martorul pe un grup de Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro