Interlopul Remus Rădoi, audiat de procurori în dosarul Caracal! El i-a trimis pe poliţişti la două adrese greșite

Interlopul Remus Rădoi, audiat de procurori în dosarul Caracal! El i-a trimis pe poliţişti la două adrese greșite © spynews.ro

Marţi dimineaţă, Remus Rădoi a fost chemat de procurori la audieri, dat fiind faptul că el este interlopul la care oamenii legii au apelat în momentul dispariţiei Alexandrei Măceşanu. El trebuie să dea explicaţii privind mesajele pe care le-a schimbat cu Nicolae Alexe, şeful Poliţiei Olt. 

După ce Alexandra Măceşanu a sunat la 112, spunând că a fost răpită şi violată, Nicolae Alexe l-a contactat pe Remus Rădoi, zis Codiţă, la ora 17:00, unul dintre cei mai temuţi oameni din Olt. Acestuia i-au fost oferite numerele de telefon ale suspectului, dar şi alte informaţii secrete.

Codiţă, care deţine o firmă de pază, i-a trimis pe poliţişti la două adrese greşite, crezând că e vorba de un alt clan din judeţ, zis Oacă. De asemenea, tot lui i-a fost solicitat ajutorul pentru a aflat a cui este maşina argintie surprinsă de camerele de supraveghere.

Marţi, în jurul orei 11, Remus Rădoi a fost chemat la audieri de procurori pentru a aduce explicaţii vizavi de afirmaţiile pe care le-a făcut în ultimele zile în presă privind acele grupuri infracţionale, dar şi schimbul de mesaje pe care l-a avut cu Nicolae Alexe. 

De-a lungul timpului, Remus Rădoi şi Nicolae Alexe ar mai fi colaborat. 

De asemenea, la Caracal, Tonel Pop, avocatul familiei Luiza Melencu cere din nou audierea lui nea George, vecinul lui Gheorghe Dincă, despre care s-a spus că ar fi minţit privind apelurile primite de la inculpat, în seara în care Alexandra Măceşanu ar fi fost ucisă. 

Marţi dimineaţă, zeci de poliţişti, procurori şi criminalişti au ajuns la casa groazei, pentru continuare cercetărilor. De asemenea, a fost adus şi un buldoexcavator. Anchetatorii au început săpăturile şi analizează fiecare colţ din casa şi curtea inculpatului. 

Curtea lui Gheorghe Dincă va fi cercetată în amănunt cu aparatură performantă ce poate detecta anumite urme ascunse chiar și la 3 metri sub pământ.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro