Român bătut crunt de soacră, în Italia! Bărbatul a fost arestat ulterior, pentru violenţă în familie

Român bătut crunt de soacră, în Italia! Bărbatul a fost arestat ulterior, pentru violenţă în familie © Foto simbol arhivă

Incident bizar în Italia! Un român de 38 de ani a sunat disperat la autorităţi şi le-a spus că a fost bătut de soacră. Oamenii legii au ajuns la faţa locului, iar ce au constatat este de-a dreptul şocant. 

Bărbatul a anunţat oamenii legii că a fost lovit cu sălbăticie de soacra sa, tot româncă, în vârstă de 52 de ani. Acesta a aşteptat echipajul de poliţie în stradă, în faţa imobilului unde locuieşte alături de soţie şi mama acesteia.

Oamenii legii au vorbit cu el, iar apoi, au sunat la uşa apartamentului. Împreună cu mama ei, soţia lui le-a povestit poliţiştilor totul despre scenele de violenţă care se petreceau în casă, atunci când bărbatul se îmbăta. 

Atunci, soacra a precizat că, de fapt, ginerele ei este cel care a lovit-o şi a împins-o pe scări. Bătrâna s-a dus la spital, unde s-a constatat, într-adevăr, că avea contuzii la umărul drept. În urma cercertărilor, românul de 38 de ani a fost arestat şi acuzat de violenţă, potrivit bolognatoday.it.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro