Român căutat de 18 ani, găsit vorbind singur într-un tramvai, în Italia. Dan este tatăl a doi copii

Român căutat de 18 ani, găsit vorbind singur într-un tramvai, în Italia. Dan este tatăl a doi copii © Facebook

Un român căutat de familie din anul 2002 a fost găsit în Italia, vorbind singur în tramvai, după ce o femeie a i-a postat fotografia pe Facebook şi a cerut ajutorul internauţilor în vederea identificării acestuia.

Larisa Petraş, o româncă plecată în Milano, a postat pe un grup de Facebook fotografia bărbatului, precizând că "nu este prima dată când îl întâlnesc, dar azi dimineață l-am auzit vorbind singur în românește".

Femeia s-a apropiat de el şi i-a pus câteva întrebări referioare la identitatea sa, dar bărbatul părea că se află într-o lume imaginară. Românca a decis atunci să ceară ajutorul internauţilor, convinsă de faptul că cineva, undeva, îl caută.

Aşa s-a şi dovedit a fi. Rudele bărbatului l-au recunoscut în fotografiile postate pe grupul de Facebook, iar sora lui, Crina, a făcut primele declaraţii, oferind toate detaliile referitoare la ce s-a întâmplat cu românul.

Bărbatul se numeşte Macra Leon Antonius, are 49 de ani şi este originar din Bistriţa. În anul 2002 a plecat la muncă în Italia pentru a oferi un trai mai bun celor doi copii pe care îi lăsase acasă, cu soţia. La un moment dat, Dan, aşa cum îi spuneau rudele, nu a mai dat niciun semn de viaţă. 

"Dan a lăsat în România o familie pe care, din păcate, între timp a pierdut-o. Soția a divorțat de el, s-a recăsătorit și a plecat cu copiii în Spania, unde se află și astăzi. Bogdan avea aproape 7 ani când tatăl său a plecat în Italia, erau foarte atașați unul de altul și băiatul încă și-l amintește foarte bine. Fetița, Vanessa, era mult mai micuță, îl știe pe tăticul ei doar din poze, dar acum, când mătușa a sunat-o să-i spună că aproape l-au găsit, i-au dat lacrimile de emoție", a povestit femeia pentru Rotalianul.

Rudele bărbatului vor merge la Poliţie pentru a semnala că a fost văzut în Milano. Ulterior, unul dintre fraţi va merge personal în Italia şi îl va aduce acasă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro