Româncă venită din Italia, luată de SMURD dintr-un mall din Bucureşti şi dusă la spital

Româncă venită din Italia, luată de SMURD dintr-un mall din Bucureşti şi dusă la spital © Foto simbol arhivă

Panică într-un mall din Capitală! O româncă venită din Italia, dintr-o zonă cu coronavirus, a fost luată de urgenţă de un echipaj SMURD şi dusă la spital, după ce a acuzat stări de rău.

Miercuri dimineaţă, 26 februarie, abia venită dintr-o zonă de risc din Italia, o femeie s-a dus într-un centru comercial din sudul Capitalei. Acolo, a alertat medicul din cabinetul mall-ului că nu se simte bine, iar acesta din urmă a sunat la numărul unic de urgenţă 112. 

Femeia a precizat, în discuţia purtată cu medicul, că a venit din Italia, dintr-o zonă extrem de afectată cu coronavirus. Cadrul medical a constatat prezenţa simptomelor respiratorii şi a decis să cheme SMURD-ul.

Potrivit Observator, femeia a fost dusă de urgenţă la Institutul de Boli Contagioase Matei Balş din Bucureşti.

Comunicat oficial Grupul de Comunicare Strategică, privind situaţia din România

Grupul de Comunicare Strategică a transmis un comunicat pentru a lămuri mai multe aspecte vizavi de situaţia din România, în ceea ce priveşte infecţia cu coronavirus. 

"Până în acest moment nu există nici un cetățean român pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19", se arată în comunicat. 

Până în acest moment, 26 de persoane au fost plasate în carantină, iar alte 2.077 sunt monitorizate la domiciliu de autorităţile competente. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro