Românii se plâng de condițiile din centrele de carantină! O tânără gravidă: “Coș de gunoi murdar, săpun folosit cu mizerie, negru, mucegai”

Românii se plâng de condițiile din centrele de carantină! O tânără gravidă: “Coș de gunoi murdar, săpun folosit cu mizerie, negru, mucegai” © pixabay

Din cauza pandemiei de coronavirus, românii plecați peste hotare au continuat să se întoarcă acasă, de teama unei posibile infectări. Cu toate acestea, oamenii se plâng de condițiile din centrele de carantină în care au fost plasați timp de 14 zile. O femeie gravidă este îngrozită de ceea ce a găsit în cameră!

Noul coronavirus a reușit să aducă în țară o bună parte din românii plecați să muncească în diferite state ale lumii. Date fiind regulile emise de către autorități, oamenii au fost plasați în mai multe centre de carantină, însă, în niște condiții mizere. 

”Pleci mai bolnav decât poate ai venit”

Este cazul unei tinere însărcinată, care a venit din Germania și a fost trimisă imediat în izolare. Femeia consideră că statul român își bate joc de nevoile ei și că nu tratează cu respect starea de sănătate a oamenilor. A fost trimisă într-un centru neigienizat, cu igrasie.

“Chiuveta unde ar trebui să facem duș și să ne spălăm pe dinți și toate cele, am cerut un burete pentru a o putea spăla, dar mi s-a spus că nu este. Sunt puse niște bucăți de faianță peste gunoi, pentru a impiedica apa să iasă din baie. Este plin de igrasie pe pereți, asta în condițiile în care la mama mea este la fel, iar ea suferă de astm bronșic”, a spus ea.

Problema cea mai mare este că persoanele izolate nu stau locului și se plimbă pe holuri, exitând posibilitatea de a răspândi virusul ucigaș unor cetățeni care nu se confruntă cu această problemă.  

Femeia a rămas șocată când a văzut felul în care arăta camera. Nu era făcută curățenie, lipsea dezinfectantul, coșul de gunoi era murdar, săpunul la fel, frigiderul mirosea îngrozitor, iar mucegaiul era prezent în toate colțurile.

”După ce am intrat în cameră, șocul a fost teribil. În afara faptului că nu a fost nici măcar aspirat, darămite dezinfectat, făcută curațenie în baie, cineva a fost înainte cazat acolo, coșul de gunoi murdar, săpunul folosit era cu mizerie, negru, în săpunieră, un frigider care puțea înfiorător, plin de mucegai, pereții scorojiți. Pleci mai bolnav decât poate ai venit”, a spus femeia sosită din Germania.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro