Românii veniți din Germania nu se tem de coronavirus! ”Caterinca” e în toi la frontieră: ”Dar ce, am râie? Îți e frică de mine?”

Românii veniți din Germania nu se tem de coronavirus! ”Caterinca” e în toi la frontieră: ”Dar ce, am râie? Îți e frică de mine?” © arhivă

COVID-19 face ravagii în toată lumea, iar românii se văd nevoiți să se întoarcă de urgență acasă. Nu se tem de coronavirus, ba chiar fac ”caterincă” la frontieră, acolo unde stau blocați ore întregi!

Coronavirus a reușit să-i aducă acasă pe românii aflați în străinătate. Din nefericire, oamenii stau blocați ore în șir la frontieră, acolo unde sunt verificați și duși în județele de domiciliu cu escorta. Cei veniți din zone afectate grav merg direct în carantină, iar cei din zona galbenă, în carantină la domiciliu. 

”Mi-e frică doar de Dumnezeu”

Obosiți, nemâncați și furioși de faptul că sunt nevoiți să stea zeci de ore în frontieră, românii încep să ia întreaga epidemie în ”caternică”. Majoritatea sunt gata să ”primească” virusul ucigaș din China, susținând că nu se tem decât de Dumnezeu. 

„Mie nu mi-e teamă că mă infectez. Mi-e frică doar de Dumnezeu”, a fost reacția unui tânăr întors din Germania. Bărbatul are 30 de ani și s-a întors acasă, deoarece firma la care lucra s-a închis. Drept urmare, ”ce să mai facă acolo”, nu-i așa?

”Dar ce, am râie?”

Cu toate că statul german s-a clasat printre primele țări care și-a protejat angajații în contexul pandemiei cu coronavirus, unii români au decis pur și simplu să plece acasă, negândindu-se la riscul major la care se expun. 

 „Virusul ăsta ne-a speriat mai ceva PSD-ul”, a fost gluma făcută de un alt tânăr. ”E o invenție de-a lor din laboratoare ca să ne mai controleze un pic, să vadă ce facem”, a completat o doamnă imediat. Glumele sunt în toi, iar oamenii nu tac nicio secundă. 

”Dar ce, am râie? Îți e frică de mine?”, a răbufnit un tânăr în fața repoterului care îi lua interviul. Și deși încearcă să facă haz de necaz, oamenii nu sunt deloc conștienți de situația gravă în care se află țara noastră în momentul de față! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro