Rugăciunea de ajutor pentru îndrăgostiţi. Rosteşte-o pentru a-ţi merge bine în relaţie

Rugăciunea de ajutor pentru îndrăgostiţi. Rosteşte-o pentru a-ţi merge bine în relaţie © Pixabay

Rugăciunea este cea mai bună cale de dialog între om şi Dumnezeu. Fie că ne rugăm sau mulţumim, rugăciunea este modalitatea de a sta de vorbă cu Divinitatea.

Indiferent dacă ne referim la rugăciunea de mulţumire sau prin care cerem ajutorul, oricum ar fi, cert este că ea este esenţială în viaţa noastră. 

Fie că ne rugăm de sănătate, pentru bine la serviciu sau chiar pentru bine în relaţii, atunci când rugăciunea este rostită cu multă credinţă ea primeşte răspuns.

Şi pentru că suntem în luna dragostei, astăzi vă prezentăm una dintre cele mai frumoase şi mai puternice rugăciuni pe care să o spui pentru bunul mers al relaţiei tale.

Indiferent dacă eşti în căutarea sufletului pereche sau dacă ai deja o relaţie şi vrei ca totul să decurgă bine, în continuare îţi prezentăm rugăciunea pe care să o rosteşti cât mai des către Sfântul Valentin, considerat Ocrotitorul îndrăgostiţilor.

Rugăciunea de ajutor pentru îndrăgostiţi, rostită către Sfântul Valentin

''O, Sfânt drag și martir glorios, învață-ne să iubim fără a fi egoiști și să fim bucuroși dăruind. Dă putere tuturor celor care iubesc cu adevărat să aducă tot ceea ce este mai bun în celălalt prin Dumnezeu și în Dumnezeu.

Iubirea, iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se mândreşte. Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de rău.

Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură. Iubirea nu încetează niciodată. Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Cinste Maicii Domnului. Amin''.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro