S-a omorât de dorul tatălui! O tânără din Bucureşti s-a aruncat de la etajul 10, dezbrăcată

S-a omorât de dorul tatălui! O tânără din Bucureşti s-a aruncat de la etajul 10, dezbrăcată © arhivă

Scene de groază pentru o familie din Bucureşti, după ce, fiica de 29 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia. Tânăra a murit pe loc!

Întâmplarea a avut loc azi-noapte, în sectorul 2 din Bucureşti. Fata de 29 de ani se afla acasă, împreună cu mama. Fără să se gândească că se află în pericol, femeia a mers să vadă ce face tânără. Mare i-a fost mirarea când a găsit-o fără haine, la fereastră, gata să se arunce.

A încercat să o salveze şi să o prindă pe fată de mână, însă eforturile ei au fost în zadar, tânăra de 29 de ani aruncându-se în gol. Impactul i-a fost fatal fetei, care a murit pe loc.

Cea care i-a dat viaţă a sunat la 112 în jurul orelor 19:35, iar autorităţile au sosit imediat la faţa locului. Echipajele medicale au încercat în nenumărate rânduri să-i salveze viaţa fetei de 29 de ani, însă fără succes. Oamenii legii au declarat decesul.

În urma celor întâmplate, mama fetei se află în stare de şoc şi nu-şi poate reveni. Femeia se află sub supravegherea atentă a medicilor şi primeşte îngrijiri. 

Nu a putut trece peste moartea tatălui

Fata de 29 de ani locuia doar cu mama, după ce, în urmă cu un an, tatăl ei a murit. Din acel moment, tânăra s-a schimbat complet şi s-a închis în ea. Apropiaţii susţin că durerea a fost de nesuportat, iar fata a fost în depresie o bună perioadă de timp, motiv pentru care a comis gestul necugetat.

În cazul de faţă, oamenii legii au deschis dosar de moarte suspectă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro