S-a terminat cu cumpărăturile masive! Anunțul făcut de către un cunoscut lanț de supermarket-uri din Capitală: ”Șase bucăți pe fiecare bon fiscal!”

S-a terminat cu cumpărăturile masive! Anunțul făcut de către un cunoscut lanț de supermarket-uri din Capitală: ”Șase bucăți pe fiecare bon fiscal!” © Facebook

De frică că nu vor mai avea ce mânca, românii au dat năvală în magazine și au golit toate rafturile, fără să țină cont de ceea ce cumpără, pe principiul ”să fie acolo”. Din cauza acestui fenomen, un cunoscut lanț de supermarket-uri din Capitală a pus restricții! Despre ce este vorba? 

Coronavirus a reușit să-i sperie pe români mai rău decât orice. Oamenii au ales să izoleze în casă, însă, înainte de asta și-au făcut provizii serioase, că de, să aibă ce mânca. În ultimele două săptămâni au dat năvală în magazine și au cumpărat tot ce se putea lua, indiferent dacă aveau nevoie sau nu. 

Pe principiul ”să fie acolo”, oamenii au golit rafturile din supermarket-uri, fără să țină cont de posibilele consecințe, care nu întârzie să apară. Este cazul unui cunoscut lanț de magazine din Capitală, care a decis că este momentul să pună piciorul în prag și să le dea o lecție celor care cumpără în neștire. 

O nouă regulă: ”6 bucăţi pe fiecare bon fiscal”

Potrivit economica.net, pe geamul unuia dintre magazine a apărut un anunț care a reușit să bage panica în românași. Din text reiese faptul că oamenii nu mai au voie să cumpere mai mult de șase bucăți din alimentele de bază: zahăr, ulei, făină, mălai.

De asemenea, lanțul de magazine vrea să asigure produse tuturor clienților pe o lungă perioadă de timp, iar din cauza fenomenului care s-a dezvoltat în țara noastră în urma apariției coronavirusului, acest lucru ar putea deveni un impas pentru majoritatea supermarket-urilor. 

“Din dorinţa de a asigura produse de bază tuturor clienţilor noştri, limităm achiziţia următoarelor alimente la 6 bucăţi pe fiecare bon fiscal: zahăr, ulei, făină şi mălai. Îndemnăm totodată clienţii să fie cumpătaţi şi solidari cu semenii lor”, este anunțul făcut de către reprezentanți. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro