Scandal monstru între Vulpiţă şi Viorel. Crizele de gelozie au atins cel mai înalt nivel. ''Adio între noi''

Scandal monstru între Vulpiţă şi Viorel. Crizele de gelozie au atins cel mai înalt nivel. ''Adio între noi'' © Captură

Căsnicia Veronicăi cu Viorel parcă stă pe un teren... minat! El a ameninţat-o că îşi ia buletinul şi pleacă de acasă, ea a primit declaraţii de dragoste din partea altui bărbat! Iar de aici, la un nou scandal monstru, nu a fost decât un pas pentru soţii Stegaru.

Aşa că, ce nu au reuşit Veronica şi Viorel să-şi spună, ieri, în timpul emisiunii, şi-au spus după ce luminile din platou s-au stins. În loc să cadă la pace, tinerii soţi şi-au aruncat cuvinte grele şi reproşuri peste reproşuri.

Imaginile cu îmbrăţişarea dintre Viorel şi misterioasa brunetă au rămas tipărite, parcă, nu doar în mintea, ci şi în... inima Vulpiţei. Supăraţi din cale afară, Veronica din cauza imaginilor cu soţul ei, Viorel, din cauza intervenţiei lui Marian, soţii Stegaru au continuat să arunce cu reproşuri unul în celălalt, şi după ce emisiunea de ieri s-a terminat.

''Dar oare mie, cum îmi vine la suflet, Viorele? M-a deranjat că atunci cu maşina, când... Că tu ce îi oferi? Ai zis că ai maşină. "Am de toate." Las' că... Îmi place, Viorele, cum te comporţi cu mine. Ai spus că mă dai în judecată. De acu' să stai singur'', a spus Veronica.

Un alt subiect sensibil pe care Veronica şi Viorel l-au dezbătut aseară a fost familia ei.

''Tare îmi e frică că sună taică-su, diseară şi spune taică-su...'', a spus Viorel.

''Dar gata! Viorele, nu te mai lega de taică-miu. Iar te legi de taică-miu? Viorel, te-ai legat de taică-meu, adio între noi, Viorele! Nu îmi convine să vorbească de tatăl meu. Eu ţi-am zis vreodată ceva că, uite ce zici de mine? De părinţii mei, eu ţi-am zis vreodată ceva? Nu. Şi nici nu o să-ţi spun'', a spus Vulpiţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro