Scenă șocantă la Vaslui! Băiat de 12 ani, bătut fără milă de un șofer de ambulanță: „Marș la tine!”

Scenă șocantă la Vaslui! Băiat de 12 ani, bătut fără milă de un șofer de ambulanță: „Marș la tine!” © Captură Video

Imagini uluitoare au fost surprinse în Vaslui. Un bărbat, șofer pe ambulanță, a rupt cu bătaia un băiat de 12 ani. Și mai incredibil este că totul a fost filmat.

Incidentul a avut loc în Huși, Vaslui, pe 15 februarie. În zona Dric a orașului, un băiat a fost filmat în timp de primea o bătaie înfiorătoare din partea unui bărbat – culmea, șofer pe ambulanță. Băiatul a încasat pumni până s-a prăbușit pe stradă.

Șofer de ambulanță, rupe cu bătaia de un băiat de 12 ani

Potrivit bzv.ro, tot scandalul a pornit atunci când băiatul a lovit un semn rutier. Șoferul furios i-a cerut socoteală, iar copilul a încercat să îi explice omului că a fost numai o greșeală. Nu a fost o lămurire suficient de bună pentru bărbat, care a început să îl înjure pe băiat.

Copilul i-a răspuns pe măsură, moment când șoferul și-a pierdut cumpătul și a tăbărât asupra minorului. A început o ploaie de pumni și de picioare și nu s-a oprit nici atunci când copilul a căzut ca secerat pe caldarâm.

Pe imagini, se poate vedea cum copilul, speriat și chinuit de durere, rămâne pe jos pe trotuar, imbolizat.

Se pare că polițiștii s-au autosesizat în acest caz, după ce imaginile au ajuns în spațiul public. Acum, oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la un astfel de scandal.

Imaginile șocante pot fi urmărite AICI.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro