Scene șocante într-un colegiu din Motru. O elevă a fost bătută crunt de o colegă, în timp ce ceilalți copii filmau

Scene șocante într-un colegiu din Motru. O elevă a fost bătută crunt de o colegă, în timp ce ceilalți copii filmau © arhivă

Scene șocante s-au petrecut într-un liceu din Motru, după ce o elevă a bătut crunt o colegă de-ale sale. Copila a fost amenințată cu moartea și snopită în bătaie, în timp ce ceilalți colegi au filmat întregul scandal. 

Un scandal de proporții a pornit la un liceu din Motru, acolo unde o elevă a bătut crunt o colegă de-ale sale. Ambele eleve sunt în clasa a 11-a și bătaia cruntă pe care a încasat-o una dintre ele a fost filmată de ceilalți colegi, care au asistat la cele întâmplate, fără ca măcar să intervină.

Potrivit informațiilor oferite de gorjeanul.ro, eleva agresată și amenințată cu moartea este dintr-un centru de plasament și are grijă de ea o familie din Motru. 

Imaginile cu bătaia pe care a încasat-o sunt șocante. Colega sa o lovește brutal cu palmele, cu pumnii și cu picioarele și, mai mult de atât, o amenință cu moartea, în fața tuturor colegilor care le filmează pe cele 2. 

„Ești proastă, te omor aici! Te omor! Pleacă de aici că te omor!” sunt replicile cutremurătoare pe care i le adresează eleva, colegei sale, pe care o snopește în bătaie. 

Directoarea liceului din Motru susține că cele două eleve au fost amendate de jandarmi și incidentul a avut loc într-una din pauze. Singura persoană vinovată de cele întâmplate pare să fie, în opinia directoarei, cea care a filmat întregul incident.

Drept măsuri, conducerea liceului din Motru a luat în calcul scăderea mediei la purtare pentru ambele eleve, mai informează presa locală. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro