Se anunță război în Capitală? Bebino ar urma să fie răzbunat de Clanul Sportivilor

Se anunță război în Capitală? Bebino ar urma să fie răzbunat de Clanul Sportivilor © Arhiva

În urmă cu câteva zile a avut loc un atac sângeros în cartierul Tei Toboc din Capitală. Liderul Clanului Sportivilor a fost tăiat cu o sabie de Cezar Petcu, zis Joe, din cauza refuzului de a plăti o taxă de protecție.

Acum este alertă maximă în București, pentru că apropiații lui Bebino ar pregăti răzbunarea lui "King Kong" din Berceni, potrivit unor surse citate de Antena 3. Au apărut noi informații despre interlopul Joe, care l-a tăiat cu sabia pe Bebino. "King Kong" din Berceni se află în continuare în spital, în stare gravă. Între cele două clanuri au existat de-a lungul timpului mai multe bătăi și reglări de conturi, fie pentru supremație sau pentru prostituție. 

Străzile, supravegheate de polițiști

Măcelul din cartierul Tei petrecut în urmă cu câteva zile ar fi pornit de la o taxă de protecție în valoare de 15.000 de euro pe care "King Kong" din Berceni ar fi trebuit să o plătească. "Atacurile ar trebui să îngrijoreze orice cetățean, pentru că în București au fost chemați de acasă și în momentul de față polițiști pentru a putea supraveghea această interacțiune între clanurile mafiote.

Suntem în imposibilitatea de a monitoriza toate clanurile și toți membrii clanurilor tocmai din cauza lipsei de personal", a declarat liderul Sindicatului Europol, potrivit sursei citate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro