Secretul neștiut al Anei Morodan, împărțit cu toată lumea! Ce face ”Contesa Digitală” în fiecare dimineață, imediat după ce se trezește

+3 click pentru
galerie

Secretul neștiut al Anei Morodan, împărțit cu toată lumea! Ce face ”Contesa Digitală” în fiecare dimineață, imediat după ce se trezește © instagram

Ana Morodan a ajuns să devină un adevărat personaj după participarea la show-ul ”Asia Express” de la Antena 1. Contesa Digitală are multe secrete pentru o siluetă de invidiat, însă pe unul l-a împărășit chiar cu fanii săi!

Ana Morodan a intrat rapid în grațiile publicului imediat după participarea în cadrul show-ului de la Antena 1, ”Asia Express”. Vedeta s-a făcut ramarcată datorită stilului său cu care și-a ținut fanii cu zâmbetul până la urechi de fiecare dată, însă odată ajunsă în țară, aceasta și-a reluat activitățile și a trecut din nou la treaba.

Totuși, vedetei i se spune ”Contesa Digitală” pentru este cu adevărat o divă, iar cum o astfel de femeie trebuie să fie tot timpul impecabilă oriunde merge, Ana Morodan are multe secrete pentru felul în care arată, iar pe unul chiar a reușit să-l împărtășească și cu fanii săi de pe pagina ei de socializare. 

Aceasta le-a spus admiratorilor că în fiecare dimineață, după ce se trezește, bea un shot de ulei de pește pentru a avea mereu o imunitate ridicată!

”Alții iau un shot de țuică dimineața, eu iau un shot de ulei de pește. Întotdeauna pe stomacul gol. .Are gust de mere verzi sau lamaie, #Omega3s #VitaminaD (ca pe mine nu m-a mai vazut soarele de la 9 ani), #VitaminaA și #VitaminaE (perfecta împotriva stresului oxidativ)”, a spus Ana Morodan pe pagina sa de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro