Senatorul Vergil Chițac, în stare gravă la spital din cauza coronavirusului. Este ajutat să respire

Senatorul Vergil Chițac, în stare gravă la spital din cauza coronavirusului. Este ajutat să respire © arhiva

Vergil Chițac, senatorul depistat pozitiv cu coronavirus, se află în stare foarte gravă în spital. Parlamentarul este conectat la aparate și ajutat de acestea să respire.

Senatorul Vergil Chițac, depistat în urmă cu doar câteva zile de coronavirus, este internat în spital în aceste momente, însă starea sa nu e una deloc bună. Fiica parlamentarul a anunțat că tatăl său este ajutat de aparate pentru a respira. 

”Sunt Irina, sunt fiica lui Vergil și a Simonei Chițac și sora lui Octavian Chițac. Toți trei membrii familiei mele au fost testați pozitiv pentru COVID19 și sunt momentan internați în Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.(...)”, a spus Irina. 

Tot ea a afirmat că este foarte îngrijorată de starea de sănătate a membrilor familiei, și mai ales a tatăl lui care în ultimele zile a fost ajutat să respire de către aparate. 

”(..)Tatăl meu este un om bolnav în spital, care se îngrijorează pentru soția și fiul sau care sunt și ei internați în spital, care și-a petrecut ultimele trei zile ajutat să respire și care a fost mutat ieri la terapie intensivă. În aceste momente tatăl meu are nevoie de suport, de rugaciune și de dovezi de umanitate din partea tuturor. Înainte de toate, parlamentari, asistente, avocați, șoferi, suntem toți tați, mame, fiice, fii, frati, surori, prieteni și OAMENI.

Mama, tata, Octav vă iubesc mult și ma rog să vă strang în brațe cât mai curând”, a fost doar o parte din mesajul publicat de Irina Chițac pe pagina sa de Facebook. 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro