Sfârşit cumplit pentru un tănăr militar din Buzău! Bărbatul s-a aruncat de la etajul 5 al apartamentului

Sfârşit cumplit pentru un tănăr militar din Buzău! Bărbatul s-a aruncat de la etaj © Pixabay

Dramă fără margini în Buzău, după ce, un tânăr militar s-a aruncat de la etaj şi a murit pe loc. Bărbatul avea 36 de ani! 

Scene de groază au avut loc aseară în Buzău. Bărbatul în vârstă de 36 de ani era angajat MAPN, arma Poliţiei Militare şi căsătorit, fiind totodată şi tăticul unei fetiţe. Familia locuia într-un apartament din centrul Buzăului. Ieri, în jurul orelor 14:30, tânărul militar a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa şi s-a aruncat de etajul 5 al apartamentului.

Căzătura i-a fost fatală bărbatului, care s-a aruncat de la aproximativ 20 de metri. Oamenii care treceau prin zonă la ora respectivă s-au îngrozit de cele văzute şi au apelat imediat 112.

Autorităţile s-au sesizat şi au ajuns la faţa locului, împreună cu un echipaj SMURD. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Buzău, medicii încercând din răsputeri să-i salveze viaţa. Cu toate acestea, eforturile lor au fost în zadar, în cele din urmă fiind declarat decesul.

Cât despre motivul pentru care a ales să recurgă la gestul necugetat nu se cunosc prea multe detalii. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, demarând procedurile specifice. Se pare că, în ultima perioadă, militarul se confrunta cu mai multe probleme.

De asemenea, ar fi discutat cu membrii familiei până în ultimele momente de viaţă, zicându-le acestora că are intenţia de a-şi încheia socotelile cu viaţa. În momentul de faţă, familia este distrusă, apropiaţii şi rudele bărbatului necrezând vreodată că va fi în stare de aşa ceva. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro