Şocant! Mai mulţi copii de la un spital din Cluj au luat cina "regeşte". "Li s-a servit pateu cu viermi"

Şocant! Mai mulţi copii de la un spital din Cluj au luat cina "regeşte". "Li s-a servit pateu cu viermi" © Pixabay

De necrezut ce s-a întâmplat într-un spital de copii din Cluj, după ce micuţii au primit la cină pateu cu viermi! Ce măsuri au luat autorităţile în acest caz?

Situaţia a scăpat de sub control la Spitalul de Copii din Cluj, după ce micuţilor li s-a dat la cină pateu cu viermi. În situaţia dată, este vorba despre încălcarea normelor alimentare, aşa cum susţin şi reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj, după ce au văzut imaginile de-a dreptul deplorabile. 

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, surprinse în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, Secția Clinică de Pediatrie nr. 1, imagini ce indică o posibilă încălcare a normelor alimentare, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a trimis Corpul de Control al instituției pentru a verifica aspectele semnalate."

Totodată, reprezentanţii Consiliului vor comunica rezultatele, de îndată ce ajung la ei. Nu vor tolera nicio abatere de acest gen sau mai ales de la normele de igienă sanitară.

„Consiliul Județean Cluj nu va tolera niciun fel de abatere de la normele de igienă sanitară și alimentară, la niciunul dintre spitalele pe care le are în subordine, cu atât mai mult cu cât forul administrativ județean a alocat tuturor spitalelor sume importante de bani", au completat ei. 

Emanuel Ungureanu este cel a postat în mediul online un filmuleţ în care se văd viermi lângă un pateu, reprezetând cina unei mame internate cu copilul ei. 

„O mămică internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie de pe Strada Moților din Cluj-Napoca mi-a scris pe Facebook că la cină i s-a servit pateu cu viermi...”, a scris el pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro