Șocant! Oamenii aflați în carantină în centrele speciale din Piatra Neamț primesc mâncare mucegăită

Șocant! Oamenii aflați în carantină în centrele speciale din Piatra Neamț primesc mâncare mucegăită © facebook

Inuman ce se întâmplă într-un spațiu amenajat pentru cei aflați în carantină în județul Piatra Neamț. Nu este de ajuns suspiciunea de coronavirus! Acum, oamenii primesc mâncare mucegăită! 

Coronavirus a pus stăpânire pe România! Oamenii sunt disperați și nu știu ce să mai facă ca să scape de infectarea cu virusul ucigaș din China. Autoritățile din Piatra Neamț s-au gândit să-i ajute pe cei care sunt în situații critice, amenajând centre speciale .

Prefectul le-a dat dreptate oamenilor 

Ei bine, și cum virusul nu este de ajuns, o nouă problemă apare în rândul celor aflați în carantină. Oamenii primesc mâncare mucegăită! Da, da, exact cum auziți! Consideră că este de-a dreptul inuman ceea ce se întâmplă și au ales să facă totul public, postând imaginile pe rețelele de socializare. 

De asemenea, aceaștia trag la răspundere autoritățile pentru alimentele neperisabile, deoarece nu se ține cont de nevoile celor mici, cu vârste cuprinse între nouă luni și 10 ani. 

„Cum să dai margarină la copii? Sunt mame cu copii de 9 luni, poate şi alăptează; si ei le dau parizer, margarină, eugenii şi lapte, toate niste produse ieftine, de proastă calitate! Măcar de ar fi pus câte un om care să facă liste de cumpărături individuale, ca la puşcărie, şi tot era mai bine!“, a fost comentariul unei persoane aflate în carantină. 

În urma situației neplăcute, prefectul George Lazăr a mers la centrul special amenajat și mare i-a fost suprinderea când a ajuns să lea dea dreptate oamenilor. Cu toate acestea, a ținut să precizeze că alimentele erau în termenul de valabilitate. 

“Am şi eu poze cu mâncarea care a fost dusă acolo, dar toată mâncarea este în termen de garanţie. A fost o singură problemă, la un singur borcan. Nu cred că au ştiut cei de la Primărie despre acest lucru, pentru că acel borcan era în garanţie. Toată mâncarea care a fost dusă a fost în garanţie. La ora 13.00 (12 martie – n.red.) a fost dusă mâncare caldă, în sistem catering“, susține prefectul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro