Detalii şocante despre şoferul care a omorât-o pe Angelica şi pe fiul ei. Bărbatul, care era băut, mai avea un dosar penal

+3 click pentru
galerie

Detalii şocante despre şoferul care a omorât-o pe Angelica şi pe fiul ei. Bărbatul, care era băut, mai avea un dosar penal © Facebook

Detalii incredibile au ieşit la iveală despre şoferul de 37 de ani care a ucis o mamă şi pe copilul ei în localitatea Cârţişoara din judeţul Sibiu. Bărbatul a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis.

Detalii incredibile despre şoferul vinovat

La puţin timp după accident, bărbatul a reuşit să fugă de la locul tragediei, însă oamenilor legii nu le-a luat mult timp până când au pus mâna pe el. După ce i-au aflat identitatea, poliţiştii au descoperit că pe numele său mai este un dosar penal. Acesta a fost prins în urmă cu trei săptămâni conducând la fel ca şi seara trecută fără permis.

Şoferul este din Moldova şi este de meserie lucrător forestier. Acesta a fost reţinut, joi seara, iar astăzi va fi dus în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

"În cursul nopţii, bărbatul implicat în accidentul de pe DN7C a fost reţinut de câte poliţiştii rutieri şi introdus in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu. Astăzi (vineri n.r.) va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestate preventivă. Este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, conducere fără a poseda permis de conducere, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei", a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim că Angelica Antonie, o tânătă mamă de doar 30 de ani, a murit alături de fiul ei de 7 ani, după ce şoferul de 37 de ani i-a lovit în plin, după ce a pierdut controlul volanului. Bărbatul era băut şi fără permis.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest