Un șofer român, găsit plângând într-o parcare din Austria! "Vrea doar ceva de mâncare"

Un șofer român, găsit plângând într-o parcare din Austria! "Vrea doar ceva de mâncare" © observator.tv

Un șofer român de TIR a fost găsit de mai mulți colegi într-o parcare din Austria, în timp ce plângea. Acesta le-a spus că nu vrea nimic, ci doar ceva de mâncare.

Potrivit colegilor săi, bărbatul român fusese implicat într-un accident rutier și nu mai avea bani pentru a se întoarce acasă. În tot acest timp patronul firmei pentru care lucra nu i-a mai răspuns la telefon. "Nu vrea bani, vrea doar ceva de mâncare", au spus oamenii. 

Imediat mai mulți colegi au luat legătura cu el. Au fost informații pe rețelele de socializare potrivit cărora totul e o minciuni și el de fapt ar vrea doar să primească bani, deși nu are nevoie.

"Domnu Viorel a sunat la un prieten din poliție! Deci...
Vreau să mulțumesc tuturor membrilor grupului care au sărit in număr record în ajutor! oameni care mai scriu și doresc să-l ajute pe acest domn!
Stimă și respect ptr voi oameni buni! ❤️❤️❤️😍😍😍"
, este mesajul apărut pe rețelele de socializare. 

Ulterior au apărut și fotografiile de după accident, care au confirmat tot ceea ce bărbatul spunea. "Da este adevărat e nr lui aici omul nu vrea bani plânge , vrea doar mâncare atât", a scris unul dintre șoferii care au vorbit cu el.

Recent, o altă tragedie a avut loc, iar descoperirea a fost făcută într-o parcare din Germania. Un șofer român, care lucra pe un TIR, a fost găsit mort chiar în mașina cu care lucra. Din păcate, pentru tânărul șofer nu s-a mai putut face nimic. Potrivit martorilor, acesta murise cu câteva ore înainte să fie găsit.

Autoritățile au demarat atunci o anchetă și urmează să se stabilească ce a pățit șoferul român. Pe rețelele de socializare au curs mesajele triste. 


facebook whatsapp twitter pinterest