Spitalul Obregia din București, depopulat din cauza noului coronavirus! Un bărbat a fost depistat pozitiv

Spitalul Obregia din București, depopulat din cauza noului coronavirus! Un bărbat a fost depistat pozitiv © arhiva

Un pacient contaminat de coronavirus la spitalul Obregia din Capitală a făcut ca 70 de cadre medicale să fie puse acum sub izolare, deoarece a intrat în contact cu acestea fără să se cunoscă că ar avea virusul din China. 

După ce la Spitalul Județean din Suceava mai mulți medici au fost infectați cu noul coronavirus, iată că povestea continua și la București, acolo unde la Spitalul Obregia a ajuns un pacient care a intrat în contact cu mai mulți medici. 

Acesta a fost testat pentru COVID-19 ulterior, iar rezultatul a ieșit pozitiv, fapt pentru care 70 de cadre medicale care au intrat în contact direct sau indirect au acesta, au fost puse în izolare.

Pacientul s-a prezentat la spital cu mai multe simptome, iar medicii au decis să-i facă testul după mai multe ore, în tot acest timp intrând în contact și cu mai mulți pacienți aflați în același spital. 

Bărbatul se află acum la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș unde primește tratament necesar pentru virusul COVID-19, potrivit Digi24.

Spitalul Suceava este un focar de coronavirus

La Spitalul din Suceva au fost depistate cu coronavirus peste 100 de cadre medicale, iar mai multe decese din cauza virusului au fost înregistrate în aceeași locație.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro