Știre de ultimă oră. Interlopul Ghenosu, adus în țară de mascați pe Aeroportul Otopeni

Știre de ultimă oră. Interlopul Ghenosu, adus în țară de mascați pe Aeroportul Otopeni © antena3

Florin Nicolae Ghinea, cunoscut ca ”Ghenosu”, unul dintre cei mai urmăriți infractori din România, a fost adus în țară în această seară, pe Aeroportul Otopeni.

Unul dintre cei mai urmăriți infractori din România și liderul clanului cu același nume, Ghenosu, a fost adus în această seară pe brațe de către mascați, pe Aeroportul Otopeni.

Anul trecut a fost prins în Marea Britanie de către luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, la câteva luni după ce a reușit să fugă din România, înainte ca procurorii DIICOT să intre peste el în casă

În vârstă de 46 de ani. Florin Nicolae Ghinea a fost implicat în ancheta organizată de DIICOT, numită operațiunea Z, o anchetă împotriva unor clanuri interlope din întreaga țară. Atunci au participat peste 600 de polițiști, luptători de la Trupele Speciale, jandarmi, dar și procurori, toți participând la numeroasele percheziții care au avut loc. 

"În urma cooperării poliţieneşti internaţionale cu autorităţile judiciare din Marea Britanie, astăzi, 12 februarie, poliţiştii români au preluat, sub escortă, un bărbat de 46 de ani, pe numele căruia există un mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul București, pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism, spălare de bani, complicitate la trafic de persoane, încercare de a determina săvârșirea unei infracțiuni și constituire de grup criminal organizat. Schimbul de date și informații a fost realizat prin Biroul Interpol", se arată într-un comunicat al Poliției Române, potrivit Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro