Strigătul de disperare al unei mame! Femeia susține că fiica i-a fost răpită și traficată: „Am primit amenințări cu moartea”

Strigătul de disperare al unei mame! Femeia susține că fiica i-a fost răpită și traficată: „Am primit amenințări cu moartea” © Facebook.com

O româncă stabilită în Italia nu mai știe pe unde să-și mai strige durerea! Femeia susține că fiica ei, Letizia Diana David a dispărut de acasă duminică, iar de atunci nu mai știe nimic despre ea. Mai mult, se pare că fata ar fi fugit cu un român de 27 de ani stabilit în Germania, dar ipoteza mamei sale este cu mult mai sumbră. 

O romancă stabilită în Italia trece prin șocul vieții sale. Fiica ei mai mare, Letizia Diana David a dispărut fără urmă de duminică, iar de atunci nu mai știe absolut nimic despre ea. 

Cu toate acestea, femeia susține că fiica ei vorbea cu un tânăr cu 10 ani mai mare decât ea, copila având numai 17 ani și acesta ar fi sunat-o, ar fi amenințat-o cu moartea atât pe ea, cât și pe fiica ei mai mică, dar i-ar fi spus, însă, că Letizia este în siguranță și se află în compania sa. 

Cu toate acestea, femeia a lansat un apel disperat pe Facebook și îi roagă pe oameni să o ajute să-și găsească fiica. Aceasta a primit mai multe apeluri din partea tânărului de 27 de ani care susține că este cu Letizia, dar în momentul în care femeia i-a cerut-o la telefon pe fiica ei, a refuzat categoric. De aici, până la ipoteza că Letizia ar fi fost răpită și traficată a mai fost doar un pas pentru mama ei, care este disperată să o găsească și se gândește la tot ce e mai rău. 

”Mi-a spus: "Letizia este cu mine!" A început să mă ameninţe, am primit ameninţări cu moartea, mă vizau pe mine dar şi pe fiica mea mai mică. Te distrug şi pe tine şi pe fiica ta şi a mai folosit şi alte cuvinte mult mai grele pe care nu vreau să le reproduc. I-am cerut-o pe Letizia la telefon, dar nu mi-a dat-o.”, a povestit Ioana Botezatu, mama Letiziei, potrivit a1.ro.

Cu toate acestea, povestea nu s-a încheiat aici. Letizia și-ar fi sunat sora mai mică și i-ar fi spus să o convingă pe mama lor să renunțe la plângerile depuse la poliție și să nu o mai caute, că este în siguranță. Poliția din Italia a localizat-o pe Letizia, în urma apelurilor telefonice primite de către sora ei mai mică și a ajuns la concluzia că aceasta s-ar afla în România. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro