Suma uriaşă pe care o cer părinţii Adrianei, fetiţa de 11 ani ucisă de cetăţeanul olandez

Suma uriaşă pe care o cer părinţii Adrianei, fetiţa de 11 ani ucisă de cetăţeanul olandez © arhivă

Familia Adrianei Feraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii ucisă de Johannes Vissacher, cere daune uriaşe! Încă de acum câteva săptămâni, tatăl copilei anunţase că are nevoie de despăgubiri, măcar pentru pomeni! Suma dorită acum este una neaşteptată. 

Avocatul familiei Feraru va depune în instanţă o acţiune în vederea primirii despăguburilor în valoare de un milion de euro! Nici familia din Iaşi nu rămâne indiferentă, acolo unde olandezul a încercat în urmă cu câţiva ani să batjocorească o altă copilă. Rudele acestei fetiţe cer daune de milioane de euro.

Familia Feraru a decis, alături de avocat, ca procesul să fie intentat în România şi nu în Olanda, dat fiind faptul că legislaţia noastră oferă mai mulţi bani în astfel de circumstanţe. Legea prevede că daunele se împart către fiecare victimă în parte sau rudelor victimelor, potrivit Antena3.

Adriana Feraru provenea dintr-o familie săracă. Părinţii copilei se chinuie să strângă banuţi pentru fiecare pomană pe care o fac şi niciodată nu s-au ascuns că au nevoie de ajutor. 

Johannes Vissacher deţinea mai multe bunuri şi avea o situaţie materială bună. "Dacă se poate să ne dea şi nouă ceva... suntem săraci, n-avem pentru pomeni, dacă se poate, bine... Cererea este făcută", declara tatăl Adrianei Feraru la sfârşitul lunii noiembrie.

Vă reamintim că Johannes Vissacher a răpit-o pe Adriana Feraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, la câţiva metri de casa acesteia, în luna septembrie. Micuţa se îndrepta spre domiciliu, de la şcoală. După ce a batjocorit-o, a ucis-o, iar trupul l-a abandonat la câteva sute de metri distanţă. Apoi, olandezul şi-a pus capăt zilelor într-un accident rutier, în ţara natală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro