Părinţii tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu sunt sfâşiaţi de durere! "Dani era un copil perfect"

Părinţii tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu sunt sfâşiaţi de durere! "Dani era un copil perfect" © captură video

În urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui ligii profesioniste de fotbal, Dani, tatăl a doi copii şi-a pierdut viaţa. Părinţii lui au aflat de accident de la nişte vecini care au recunoscut maşina. Durerea lor este nemărginită şi îşi ridică mai multe semne de întrebare: De ce nu i-au anunţat autorităţile? Ce a făcut copilul lor ca să merite un aşa sfârşit?

Mama şi tatăl lui Dani Vicol, tânărul de 24 de ani care a murit în accidentul în care a fost implicat şi Mario Iorgulescu, au făcut declaraţii cutremurătoare. Familia lui se gândeşte că cineva vrea muşamalizarea cazului, dat fiind faptul că rezultatul probelor recoltate nu a fost făcut public. Mai mult, nimeni nu i-a anunţat de nimic. Nici de accident, nici de ce ar trebui să facă de acum înainte. Au luat trupul neînsufleţit al copilului lor de la IML şi asta a fost, susţin părinţii lui Dani Vicol. 

"De când a murit băiatul meu, n-am vorbit cu nimeni. Nu ne-a chemat nimeni. Nişte prieteni de-ai băiatului meu au fost cu el şi, în urma lui, venea şi băieţii cu altă maşină. Veneau de la o înmormântare. Ei au decis să plece acasă, băiatul meu a plecat primul. În timpul acesta, el venind spre casă, la semafor, la Chitila, Mario a venit cu viteză şi a intrat direct în el. Ne-au sunat nişte vecini care veneau din oraş şi i-au cunoscut maşina. Au sunat-o pe sora mea, le-a fost frică să mă sune pe mine.", a declarat mama victimei lui Mario Iorgulescu pentru Antena3. 

Acum, părinţii lui Dani Vicol fac ce nu ar trebui să facă nicio mamă şi niciun tată. Să-şi plângă copilul şi să se pregătească să-l conducă pe ultimul drum. În lacrimi, tatăl lui Dani, tânărul de 24 de ani, a mărturisit că acesta era un copil foarte cuminte şi care niciodată nu spunea "Nu".

"Băiatul meu era un băiat foarte cuminte. Tot timpul mă asculta. Niciodată nu spunea "Nu, tată". Mereu îi spuneam să aibă grijă oriunde se duce... Dani era un copil perfect, un băiat bun, cu foarte mulţi prieteni. Avea o fetiţă de 7 ani, un băieţel de patru luni... un copil bun. Eu, ca mamă, cred că era prea, prea bun.", au spus părinţii lui Dani.

"Eu cred că da (n.r. se încearcă muşamalizarea cazului). Pe noi nimeni nu ne-a anunţat nimic. În seara când a fost accidentul... poliţia a încercuit maşina lui, n-au dat voie la nimeni. După cum s-a văzut, lumea spune că cel puţin băut era.", a mai declarat mama tânărului.

S-a zvonit că familia Iorgulescu a încercat să ia legătura cu familia lui Dani. Mama tânărului ucis a spus că nu este adevărat. Mai mult, nici autorităţile n-au făcut acest lucru.

"Nu este adevărat. Nu au luat nicio legătură cu noi (n.r. familia lui Mario). Ne-am luat copilul acasă de la IML şi atât. Nu a venit nimeni să ne spună ce avem de facut... Nici măcar Poliţia Chitila, nimic", au completat aceştia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro