O tânără de 21 de ani din Vrancea a murit în somn. Fata locuia cu soacra

O tânără de 21 de ani din Vrancea a murit în somn. Fata locuia cu soacra © Pixabay

Sfârşit tragic pentru o tânără de 21 de ani din Vidra, Vrancea. Fata a murit în somn, chiar în casa soacrei sale. Femeia a fost şocată când şi-a descoperit nora fără suflare.

Fata de 21 de ani era un om bun şi plin de viaţă. Ea s-a îndrăgostit şi fără să stea pe gânduri a decis să se mute cu viitorul său soţ. Cei doi voiau să întemeieze o famile, astfel că iubitul ei a plecat o perioadă în străinătate pentru a strânge bani. Din păcate, el nu se va mai întoarce pentru a-şi îmbrăţişa iubita, ci pentru a o conduce pe ultimul drum.

Tânăra locuia în casa soacrei, iar seara a plecat la culcare ca de obicei. A doua zi dimineaţă, după ce a văzut că nu se trezeşte, femeia a mers să vadă ce se întâmplă cu tânăra. A avut un şoc când a constatat că aceasta nu mai mişca. Din păcate, medicii nu au mai putut să o salveze. Socra tinerei a sunat de urgenţă la salvare, dar medicii care au sosit la faţa locului au făcut eforturi în zadar. De asemenea, pe corpul său nu au fost găsite urme de violenţă.

În plus, şocul este cu atât mai mare, cu cât nimeni nu ştia că tânăra ar fi avut probleme de sănătate, potrivit Vrancea24. Trupul neînsufleţit al tinerei a fost transportat la morgă, acolo unde medicii legişti urmează să afle care a fost cauza morţii ei. În plus, oamenii legii au deschis un dosar şi o anchetă în acest sens.

Tragedie fără margini şi într-o familie din Dolj

O altă familie din Dolj a fost lovită de tragedie, luni dimineaţă. Un tată şi fiica sa au fost ucişi, după ce au traversat strada prin loc nepermis.

„Un bărbat de 37 de ani, din Diculesti, care conducea un autoturism pe DN 65, prin Pielesti, a lovit un bărbat de 43 de ani și fiica acestuia, in vârsta de 12 ani, din Drăgotești. Din primele date, se pare că cei doi se angajaseră in traversarea neregulamentară a drumului public. Din nefericire, in urma accidentului a rezultat decesul celor 2 persoane”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro