Tragedie în Dâmboviţa! Un copil de 4 ani a fost găsit mort în casă

Tragedie în Dâmboviţa! Un copil de 4 ani a fost găsit mort în casă © pixabay

Zi neagră pentru o familie din Dâmboviţa, după ce şi-a găsit copilul mort, în propria locuinţă!

Momente dureroase pentru o familie din comuna Ion Luca Caragiale din Dâmboviţa. Părinţii şi-au găsit copilul mort în casă, fără să aibă urme de violenţă. Potrivit IPJ Dâmboviţa, în momentul de faţă se fac cercetări cu privire la decesul copilului, cauza urmând a fi stabilită după efectuarea necropsiei. 

"În comuna I.L Caragiale, din primele date, a fost găsită o minoră, în vârstă de 4 ani decedată în locuinţă. La o primă examinare, aceasta nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să fie preluată de SML (Serviciul de Medicină Legală, n.r.)", au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Oamenii legii au deschis o anchetă, demarând procedurile exacte pentru a afla cauza morţii celui mic. 

Un bărbat a murit strivit de tir, în Dâmboviţa 

Un bărbat de 52 de ani a murit după ce un TIR lăsat în pantă l-a strivit. Încerca să umple cu aer sistemul de frânare al autocamionul, moment în care acesta a luat-o la vale, strivindu-l pe bărbat. Incidentul s-a petrecut în localitatea Predeal Sărari.

Reprezentanţii Ambulanţei din Prahova au declarat că bărbatul este în stop cardiorespirator, intervenind de urgenţă cu un echipaj în cazul lui.

„Era în stop cardiorespirator iresuscitabil, traumatism toracic forte prin strivire. Am intervenit cu un echipaj cu asistent iar ulterior cu un echipaj cu medic”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro