Tragedie în Mediaș! Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina 

Tragedie în Mediaș! Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina © orasdemedia.ro

Tragedie dis de dimineață în Mediaș! Un tânăr în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit, pe Drumul Național 14, din Mediaș! 

Accidentul a avut loc între Brateiu și Șaroșu pe Târnave. Bărbatul de 23 de ani se îndrepta către Sighișoara în momentul în care a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în afara carosabilulului, pe câmp. 

Autoritățile au sosit imediat la fața locului, împreună cu două echipaje SMURD și unul de la descarcerare. Medicii au intervenit imediat și i-au efectuat tânărului manevre de resuscitare, însă eforturile lor au fost în zadar. În cele din urmă, a fost declarat decesul.

Reprezentanții ISU Sibiu au transmis primul comunicat cu privire la accidentul care a avut loc.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje  SMURD și un echipaj de descarcerare pe DN14, km 65+650, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă.La fața locului s-a intervenit pentru descarcercerarea un bărbat de aproximativ 23 de ani care nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele SMURD, fiind declarat decedat.”

Oamenii legii au dechis o anchetă în acest caz, demarând procedurile specifice pentru a afla cu exactitate ceea ce a provocat pierderea controlului autoturismului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro