Tragediile se ţin lanţ în familia Ralucăi, tânăra moartă în Bârlad. Doi unchi şi-au mai pierdut viaţa tot în accidente, pe acelaşi drum!

+4 click pentru
galerie

Aşa arată maşina după accident © vremeanoua.ro

Tragediile se ţin lanţ în familia Ralucăi Noacă, adolescenta moartă într-un teribil accident în Bârlad. Familia Ralucăi a mai pierdut doi membri, în urmă cu doi ani şi anul trecut, tot în accidente rutiere, pe acelaşi drum.

Unchii Ralucăi, fraţii mamei, au murit tot în accidente. Unul dintre ei în urmă cu doi ani, iar altul în 2018. Unul dintre bărbaţi a murit după ce, aflat pe bicicletă, a fost lovit mortal de o maşină, iar celălalt a murit în timp ce căruţa în care se afla a fost spulberată. Părinţii sunt în stare de şoc şi se grăbesc să vină în România din Spania, acolo unde lucrează. Ei tocmai se întorseseră în străinătate pentru că veniseră în ţară de Sărbători. Raluca mai are o soră mai mare, care este studentă la Iaşi.

CITEŞTE ŞI: El este şoferul teribilist care a provocat accidentul în care Raluca a murit. Sorin conducea maşina tatălui său

"Mama este distrusã de durere, cãci de doi ani de zile, tragediile se tin parcã lant în familia lor. Acum doi ani i-a murit un frate, lovit fiind de o masinã, el aflându-se pe bicicletã si venind spre casã. În 2018 i-a murit încã un frate, pe acelasi drum, Perieni – Bârlad. Si tot în accident rutier. Omul se afla în cãrutã, iar o masinã a spulberat atelajul, omorându-l. Si iatã acum, la începutul lui 2019, o altã dramã îndoliazã aceastã familie. Chiar fiica cea micã, Raluca, a fost omorâtã într-un alt accident cumplit. Cu atât mai dureros este totul, cu cât pãrintii fetei abia ce plecaserã de acasã, înapoi în Spania, cãci petrecuserã împreunã sãrbãtorile", potrivit Vremea Nouă.

Aşa arată maşina în care s-au aflat Raluca şi Sorin, după accident

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro