Ultima oră! Bărbat înjunghiat la staţia de metrou Iancului!

Ultima oră! Bărbat înjunghiat la staţia de metrou Iancului! © Arhivă

Un bărbat ar fi fost înjunghiat la staţia de metrou Iancului. Incidentul ar fi avut loc în urmă cu puţin timp, potrivit Antena 3.

Detaliile sunt destul de vagi, asta pentru că, pe de o parte există informaţia potrivit căreia bărbatul ar fi fost înjunghiat, în timp ce alte surse spun că ar fi vorba doar de o ameninţare. Oamenii legii vor face cât mai curând declaraţii oficiale.

Ceea ce ştim, însă, este că bărbatul ar fi fost rănit în staţia de metrou Iancului, potrivit Antena 3. Totul ar fi pornit de la un scandal, iar la un moment dat unul dintre indivizi ar fi scos un briceag şi l-ar fi atacat pe rivalul său.

Atacatorul ar fi fost prins de către cei care au luat parte la scena oribilă. Nu mai puţin de cinci persoane l-au ţinut pe acesta până la venirea oamenilor legii. Aceeaşi sursă scrie că asupra atacatorului nu a fost găsit niciun briceag.

Incident şocant, în urmă cu câteva zile, la metrou

Un alt incident şocant a avut loc la staţia de metrou Păcii, în weekend. Un bărbat a vrut să-şi pună capăt zilelor. Martorii au reuşit să-l oprească pe acesta, înainte de a comite fapta teribilă, dar cu toate astea, bărbatul de 40 de ani a ajuns cu răni grave la spital.

Acesta a suferit leziuni grave şi amputaţii, iar medicii l-au transportat imediat la Spitalul Universitar, acolo unde urma să fie operat.

Circulaţia trenurilor a fost blocată, sâmbătă seara, după ce bărbatul de 40 de ani a vrut să se arunce pe şinele de la metrou. Oamenii legii au deschis o anchetă în urma incidentului care a avut loc, în weekend, la staţia de metrou Păcii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro