Ultimele informaţii despre buzoianca suspectă de coronavirus! La ce concluzie au ajuns autorităţile

Ultimele informaţii despre buzoianca suspectă de coronavirus! La ce concluzie au ajuns autorităţile © reporterbuzoian.ro

Duminică seară, abia întoarsă din Italia cu autocarul, o româncă a acuzat stări de rău şi a devenit suspectă de coronavirus. Femeia a fost preluată de echipajele de salvare cu capsula specială. Acum avem primele concluzii ale autorităţilor! Are sau nu coronavirus?

Femeia de 53 de ani, originară din comuna Largu, judeţul Buzău, întoarsă din Italia duminică seară, a fost examinată medical. Pentru că nu prezintă simptomatologia specifică infectării cu coronavirusul, femeii nu i-au fost prelevate probe biologice, conform reporterbuzoian.ro.

Astfel că, până în acest moment, autorităţile au ajuns la concluzia că femeia nu are coronavirus. Ministrul Sănătăţii a recomandat prelevarea probelor biologice doar în cazul în care pacientul prezintă simptomele specifice.

Românca se întorcea din Lombardia, regiune puternic afectată de virusul ucigaş şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 duminică seară, după ce i s-a făcut rău şi a coborât din autocar.

În drum spre casă, femeia de 53 de ani a primit un telefon din Italia şi a fost anunţată de faptul că, una dintre prietenele sale, colegă de serviciu, este suspectă de coronavirus. Cele două au lucrat împreună în Italia, la un bătrân. 

Femeia a preferat să coboare în dreptul unui supermarket şi să sune la 112, pentru a-i pune în pericol pe apropiaţi. 

Persoanele care au călătorit cu buzoianca, preluate de medicii din Galaţi

Trei persoane care au călătorit cu buzoianca din Italia spre România au fost preluate de medici, în Galaţi. Acestea au fost duse într-un centru de carantină însă nu prezintă simptomele de coronavirus. Vorbim despre o femeie şi doi bărbaţi, şoferi ai microbuzului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro