Un alt român întors din China, suspectat de coronavirus în Maramureș

Un alt român întors din China, suspectat de coronavirus în Maramureș © arhiva

Un cetățean român de origine chineză care s-a întors din China în Maramureș, este pus în carantină deoarece se pare că este suspectat de coronavirus. 

În ultima vreme mai mulți oameni ce s-au întors din China în țară noastră au fost plasați în canantină, fiind suspectactați cu virusulm ucigaș.

Acum, un alt cetățean român de origineze chineze este în atenția autorităților după ce s-a întors recent din țara în care a început epidemia. 

Totul s-a aflat la școala la care mergea fratele său mai mic. Acesta i-a spus profesorului său că a fost ajutat la teme de fratele său care s-a întors din China. 

„În cursul zilei de marti, 11.02.2020 , la ora 15 am fost informat de catre profesorul coordonator al Școlii Primare din Localitatea Negreia că , un elev a fost ajutat la efectuarea temelor de catre fratele sau mai mare , care s-a intors din Republica Populara Chineza in urma cu 3 zile. În acest context am solicitat sprijinul Postului de Poliție Sisești , reprezentanții acestuia s-au deplasat la fața locului, s-a constatat faptul că, există plasat în carantină la domiciliu un cetățean român de origine chineză , întors recent din Republica Populara Chineză.” conform e-maramureș.ro

Cel puţin 100 de persoane au fost răpuse de coronavirus în mai puţin de 24 de ore

Virusul ucigaş continuă să ia din ce în ce mai multe vieţi. Peste 1000 de persoane au murit, iar în ultimele 24 de ore peste 100 de persoane au fost răpuse de virusul ucigaș.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro