Un bărbat din Cluj a mers la cumpărături cu o mască de gaze pe față. Motivul invocat este incredibil / VIDEO

Un bărbat din Cluj a mers la cumpărături cu o mască de gaze pe față. Motivul invocat este incredibil © Captură

Un  bărbat din Cluj a fost filmat în timp ce a ieșit la cumpărături cu o mască de gaze pe față. De asemenea, bărbatul era îmbrăcat într-un costum galben, asemenea celor speciale pentru intervenții, iar în mâini purta mânuși. În momentul în care a fost luat la întrebări, bărbatul a oferit un răspuns de-a dreptul amuzant.

Oamenii care se aflau, astăzi, într-un supermarket din Baciu, județul Cluj, au rămas cu gura căscată când l-au văzut pe un alt client în timp ce se plimba nestingherit prin magazin cu o mască de gaze pe față. Un bărbat a pus imediat mâna pe telefon și l-a filmat pe acesta.

De asemenea, cel care a realizat filmarea a și stat de vorbă cu bărbatul în cauză, întrebându-l despre motivul pentru care poartă masca. Amuzat, la rândul său, bărbatul în cauză spune că este vorba despre o provocare pusă la cale de prietenii săi pentru a mai destinde atmosfera.

“Am vrut să cumpăr nişte produse şi am reuşit. Oamenii s-au amuzat. A fost o glumă, să mai destindem atmosfera. E posibil sa ma mai duc şi zilele viitoare, ca m-au provocat nişte prieteni sa ma duc o săptămâna întreagă aşa, la cumpărături”, a spus bărbaatul.

Episodul din supermarketul din Cluj are loc în contextul coronavirusului, care a ajuns și în țara noastră. De altfel, la începutul săptămânii, foarte mulți români au luat cu asalt marile magazine, de unde și-au făcut provizii de hrană în caz de... carantină.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro