Un bărbat din Suceava s-a ales cu dosar penal, după ce a părăsit carantina! Motivul: voia să-și cumpere un pachet de țigări

Un bărbat din Suceava s-a ales cu dosar penal, după ce a părăsit carantina! Motivul: voia să-și cumpere un pachet de țigări © pixabay

În plină pandemie, unii cetățeni nu gândesc deloc! Este cazul unui bărbat de 29 de ani din Suceava, care s-a ales cu dosar penal, după ce a ieșit din carantină pentru.. un pachet de țigări! 

Coronavirus este de neoprit, bilanțul persoanelor infectate crescând considerabil de la o zi la alta. Oamenii se tem din ce în ce mai tare pentru viețile lor și au ales să se izoleze în propriile locuințe, pentru a preveni răspândirea cu virusul ucigaș din China. Și bine ar fi dacă toată lumea ar face asta..

Este cazul unui tânăr de 29 de ani din Suceava, care nu a fost deloc conștient de faptele sale. În plină pandemie, a părăsit carantina instituționalizată și a ieșit afară, pe motiv că voia să-și cumpere un pachet de țigări. 

Autoritățile prezente la fața locului l-au observat pe bărbat, iar în urma gestului pe care l-a făcut, oamenii legii au întocmit un dosar penal în ceea ce privește comiterea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor.

Și asta nu este tot. Ca să poată ieși din casă, tânărul de 29 de ani a spart uşa din termopan a locului în care se afla în izolare. 

Cazul persoanelor infectate a ajuns la 1760 

În momentul de față, România înregistrează un număr de 1760 de persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, 169 de vindecări, 40 de decese și 31 de cazuri în stare gravă. În carantină sunt 8.666 de persoane, iar 132.641 de persoane sunt în izolare la domiciliu, fiind sub monitorizare medicală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro