Bărbatul suspectat de coronavirus în București, care a fugit de la spitalul ”Matei Balș”, a fost găsit

Un bărbat suspectat de coronavirus a fugit din spitalul ”Matei Balș”, înainte să fie testat © arhiva

UPDATE / Bărbatul care a fugit în această dimineață de la spitalul ”Matei Balș”, suspectat de coronavirus, a fost găsit de către polițiști.

Bărbatul care a fugit de la Matei Balș în această dimineață a fost găsit de polițiști. Acesta este un om al străzii care atunci când s-a trezit din beție a spus că a fost la Torino, Italia, dar după a zis că de fapt, el nu a plecat din București.  

Medicii l-au testat pentru COVID-19 și se așteaptă rezultatul analizelor.

Știre inițială

Situație alarmantă la Spitalul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București. Un bărbat suspectat de coroanvirus a fugit din spital înainte să fie testat. Polițiștii sunt pe urmele lui.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat ca un bărbat suspectat de coronavirus a plecat din spitalul ”Matei Balș”, înainte să fie testat pentru COVID-19. 

Acesta a fost adus cu izoleta în urmă cu puțin timp, a așteptat pe holul secției pentru a i se face testarea pentru coronavirus, dar a plecat și s-a făcut nevăzut.

„Poliția Capitalei a fost sesizată în aceasta dimineața de reprezentanții unei unități medicale din București despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infecția cu noul tip de coronavirus a plecat din spital.

În speță au fost demarate verificări pentru identificarea bărbatului și pentru luarea măsurilor care se impun.

Facem precizarea că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus”, a precizat Grupul de Comunicare Strategică. 

ULTIMUL BILANȚ - 246 de cazuri 

România a înregistrat până la ora 10:00 acestei dimineți, 246 de cazuri de infectare cu coronavirus. În ultimele 24 ore s-au înregistrat 29 de cazuri noi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro