Un bebeluș român de doar două luni, confirmat cu COVID-19! Copila este internată cu mama, la o clinică din Napoli

Un bebeluș român de două luni, confirmat cu COVID-19! Copila este internată cu mama, la o clinică din Napoli © arhivă

Clipe de groază pentru o familie de români din Italia! Bebelușul de doar două luni a fost depistat cu noul coronavirus. Micuța se află internată cu mama minoră, la o clinică din Napoli. 

COVID-19 a reușit să distrugă orice speranța a oamenilor. Bilanțul deceselor crește, la fel și cel al infectărilor. În spitale, cadrele medicale nu mai au loc pentru cei bolnavi și nu știu cum să mai manevreze situația creată de virusul ucigaș din China. 

Italia rămâne în continuare o zonă roșie de risc, depășind cifra miilor în ceea ce privește persoanele infectate, printre cazuri aflându-se și copii. Este vorba despre o familie de români din Napoli, care trece prin momente cumplite. Bebelușul de doar două luni a fost depistat cu noul coronavirus.

Potrivit presei italiene, copilul s-a născut prematur și cântărește trei kilograme. Micuța a început să se simtă rău, iar medicii i-au recoltat imediat probe. În urma rezultatelor, s-a adeverit că era infectată cu COVID-19. 

„Fetița tușește și are unele dificultăți de respirație, dar, pentru moment, nu are nevoie de ventilație, are o saturație de oxigen suficientă”, a explicat medicul Alfredo Guarino, directorul de la departamentului de Boli Infecțioase al Secției Pediatrie din cadrul Policlinicii din Napoli.

Mama copilei este minoră și a fost adusă cu copila la o clinică din Napoli. Acum, femeia așteaptă rezultatul testării pentru COVID-19. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro