Un martor care susține că l-a cunoscut foarte bine pe Gheorghe Dincă face declarații explozive: " Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile"

Un martor care susține că l-a cunoscut foarte bine pe Gheorghe Dincă face declarații explozive: " Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile" © Captură video

Un martor care susține că îl cunoaște foarte bine pe Gheorghe Dincă face dezvăluiri explozive. Pentru Antena 3, bărbatul, partener de afaceri cu apropiații criminalului din Caracal, a declarat când l-a întâlnit și ce a aflat între timp. 

Bărbatul susține că l-a văzut pe Gheorghe Dincă de foarte multe ori cu diverse tinere, undele care păreau minore, eleve de liceu. 

„L-am întâlnit în jurul anului 2001 într-o conjunctură cu persoane din Caracal. A trebuit să colaborăm pentru o perioadă de un an de zile. Mă vedeam zilnic cu cercul lui de prieteni, iar Dincă venea ocazional. Contextul acesta m-a ajutat să-i cunosc forța de care dispune. (...) Aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale. Îi vedeam adeseori (pe Dincă și pe clientul meu, apropiatul lui Gheorghe Dincă), cu diverse femei. Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere. (...) Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut. 90% dintre ele erau fete de liceu, minore. Cele mai multe din zonele limitrofe Caracalului. Multe dintre ele erau luate la ocazie. Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile”, a spus martorul pentru Antena3.

Alexandru Cumpănașu, detalii neștiute din ancheta de la Caracal

Alexandru Cumpănașu a spus că INML nu a analizat nicio probă din sacul găsit la marginea pădurii, în care se aflau oase și cenușă. "Oasele din pădure nu au fost analizate", a spus Alexandru Cumpănașu.

Duminică s-a aflat că Luiza Melencu vorbea cu mama ei la telefon, i-a spus acestia că se îndreaptă către locul de unde oamenii sunt luați la ocazie. Mama Luizei ar fi atenționat-o să aibă grijă în ce mașină se urcă. Potrivit Antena 3, ele vorbeau de 8-10 ori pe zi la telefon. La un moment dat, în timpul ultimei convorbiri, Luiza i-a spus unde este, apoi a dispărut. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro