Un microbuz cuprins de flăcări a ars în totalitate pe A1! Pasagerii au scăpat ca prin minune

Un microbuz cuprins de flăcări a ars în totalitate pe A1! Pasagerii au scăpat ca prin minune © arhiva

Un microbuz care transporta persoane a luat foc în această dimineață pe A1, pe sensul de mers Pitești-București. Toate persoanele care se aflau în mașină au reușit să scape.

La fața locului au fost chemați pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, pentru a interveni la stingerea incendiului care a cuprins autoturismul.

Șoferul a dat dovadă de prezență de spirit și a observat că iese fum de sub capotă. Conducătorul auto s-a oprit imediat pe banda de urgență de pe autostradă, potrivit Adevărul.

La momentul în care microbuzul a fost cuprins de flăcări, în mașină se aflau patru persoane. Din fericire, acestea s-au autoevacuat la timp, nimeni nefiind rănit.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum, la un microbuz, oprit pe banda de urgenţă. Cele patru persoane aflate în microbuz s-au autoevacuat în timp util, în momentul în care şoferul a observat că iese fum de sub capotă”, transmit reprezentanţii ISU Giurgiu.

Din primele cercetări, cauza incendiului ar fi fost un scurtcircuit, dată fiind arderea în totalitate a microbuzului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro