Un polițist din Neamț a ajutat o femeie să ia permisul, după ce au făcut amor. La examen, i-a șoptit răspunsurile corecte

Un polițist din Neamț a ajutat o femeie să ia permisul, după ce au făcut amor. La examen, i-a șoptit răspunsurile corecte © realitateamedia.ro

Condamnări în dosarul „Sex și mită la Permise”, în care doi polițiști din Neamț și doi instructori auto din Covasna au fost acuzați că primeau diverse avantaje de la candidați, pentru a-i trece mai departe. Un subofițer chiar a ajutat o femeie să obțină permisul auto, după ce a întreținut relații intime cu aceasta.

Tribunalul Covasna a decis, pe 4 februarie 2020, condamnarea la închisoare cu suspendare a celor doi polițiști și a celor doi instructori auto, conform Adevărul. Drept urmare, Costel Adrian Anton, agent principal la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Covasna, delegat din Neamț în județul Covasna, a fost condamnat la 2 ani, 9 luni și 10 zile de închisoare. Pentru pedeapsă, s-a dispus suspendarea sub supraveghere, pentru următorii 4 ani.

Anton a fost acuzat de luare de mită, folosire abuzivă a funcției în scop sexual și abuz în serviciu.

Cum a trecut-o pe candidată examenului

Conform anchetei, femeia s-a întâlnit cu agentul într-o benzinărie. Instructorul auto a lăsat-o acolo, pentru a merge înăuntru să bea o cafea. Atunci a apărut Anton, care i-ar fi cerut „un pupic”. Fata a refuzat, a mers la examen, pe care l-a picat. Polițistul i-a zis că altfel ar fi stat treaba dacă i-ar fi acceptat „pupicul”.

Ulterior, tânăra a acceptat avansurile agentului, care i-a șoptit răspunsurile corecte la examen. Fata a promovat cu 22 de puncte, fix câte avea nevoie.

Și ceilalți trei acuzați au fost condamnați, tot la închisoare cu suspendare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro