Un renumit medic din Braşov a găsit mort în casă! Vitalie Neaga avea 48 de ani

Un renumit medic din Braşov a găsit mort în casă! Vitalie Neaga avea 48 de ani © Facebook

Doliu pentru sistemul medical, după ce au pierdut astăzi unul dintre cei mai renumiţi medici. Vitalie Neaga a fost găsit mort în casă, întins pe pat, la doar 48 de ani! 

Vitalie Neaga, pe numele lui, a fost unul dintre cei mai buni medici, fiind specialist în Anestezie și Terapie Intensivă și în Boli infecțioase. Avea 48 de ani şi activa la Spitalului Militar de Urgență Regina Maria din Brașov. În acelaţi timp, bărbatul era managerul unei clinici deschisă în colaborare cu mai mulţi colegi.

De fel din Basarabia, Vitalie Neaga a decis să se mute la Braşov, pentru a-şi desfăşura activitatea. Era divorţat şi avea trei copii. După o perioadă încărcată, a decis să-şi ia concediu şi de sâmbătă, nimeni nu mai ştia nimic de el. 

Sora bărbatului s-a întors ieri în ţară şi, aşa cum vorbiseră, trebuia să ajungă la aeroport să o ia. Femeia l-a sunat încontinuu, devenind îngrijorată când a văzut că nu răspunde. S-a alarmat şi a apelat imediat la 112. 

Oamenii legii s-au deplasat la locuinţa medicului, acolo unde l-au găsit fără viaţă, întins în pat. Autorităţile au deschis un dosar în ceea ce priveşte decesul bărbatului, pentru a afla de cât timp a încetat din viaţă, dar şi cauza. 

Medicii, colegii de la clinică, inclusiv pacienţii cu care Vitalie Neaga a lucrat sunt şocaţi de dispariţia bărbatului. Mai multe mesaje au fost scrie pe reţelele de socializare.

"Cu durere în suflet, anunțăm plecarea dintre noi a dr. Vitalie Neaga, prieten și profesionist desăvârșit, membru fondator al clinicii noastre. Dragă Vitalie, îți promitem să continuăm cu multă dedicație tot ceea ce am început împreună să fim mereu acea clinică minunată pe care cu toții am visat-o. Drum lin, prieten drag!", au precizat colegii de la clinică.

„Odihnă veșnică și drum lin către lumea celor drepți și buni, grăbit fiind, așa cum ai trăit întreagă viață, alergând intens printre suferințele semenilor, iubindu-i de multe ori cu mult mai mult decât pe cei dragi inimiii tale, sacrificând zile și nopți fără număr, cu crezul de a-ți face meseria dincolo de absolut, empatic și cu crucea Domnului în minte și în suflet! Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace și liniște, alături de echipa colegilor noștri plecați la cele veșnice, dragul nostru coleg, prieten și camarad, doctor Vitalie Neaga!

Medicina din specialitățile Anestezie și Terapie Intensivă și Boli infecțioase a rămas, câtă oară, fără un profesionist desăvârșit... mult prea devreme, mult prea grăbit! Ca și noi, întreg colectivul Spitalului Militar de Urgență Regina Maria” Brașov!”, a fost mesajul de pe Facebook, al doctorului Keresztes Alexandru, comandantul și managerul general Spitalului Militar de Urgență Regina Maria din Brașov.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro